Wilt u happy met uw body & mind worden? Boek dan gauw de Personal Training in die bij u past om uw doel te bereiken.

Velen vrouwen uit zowel Nederland als België  hebben hun doelen bereikt  zoals afvallen  en fit worden door de trainingsmethodiek, deskundigheid, kennis, persoonlijke aanpak en ervaring van de 9-voudig kampioen met velen nationale/internationale titels/successen, professioneel gediplomeerde (personal) trainer Master Chaïma Moutarazak⭐⭐⭐⭐⭐(☆Hall of Fame☆ & Award: International Instructor of the year 2022).


 

🔘 Personal Training voor alléén vrouwen -Only Women-

✔ Keuze 1: Enkele pakket Personal Training (krijg 1 losse les, éénmalig Personal Training);

✔ Keuze 2: Rittenkaart Personal Training (krijg meerdere keren Personal Training);

 

🔘 Groep Bootcamp Training -Special Edition-

✔ Keuze 3: Vriendinnen groep pakket (krijg samen tegen korting met uw vriendin(nen) 1-malig Bootcamp Training);

✔ Keuze 4: Moeder-Dochter(s) pakket (krijg samen als mama tegen korting met uw dochter(s)  1-malig Bootcamp Training);

✔ Keuze 5: Gezin pakket (krijg samen met uw hele gezin tegen korting 1-malig Bootcamp Training).

 


Locatie Zaandam

Keuze A: Training krijgen in de buitenlucht in Zaandam

Keuze B: Training krijgen in de gymzaal in Zaandam

Andere Locatie

Keuze C: Andere stad of bijzonder andere locatie in overleg (voor  'n gelegenheid, personeel dag, school, sportdag, feest etc.). Let op! er komt in dit gevsl reiskostenvergoeding bij verrekend


🔴 Let op! Heeft u  bepaalde klachten zoals gezondheidsklachten of obesitas? Overleg éérst en vraag éérst toestemming aan uw dokter, specialist, diëtist of hulpverlener voordat u gaat starten met trainen!

🟢 Om uw Personal Training / Bootcamp Training in te boeken, geeft u uw keuzes door via het contactformulier. Pas na de gratis intake gesprek wordt de trainingssessie ingepland.

✍🏻 Vóórdat de Trainingssessie wordt ingepland dient u de overeenkomst die u per mail opgestuurd krijgt uit te printen, handmatig in te vullen en te tekenen (met pen) en een scan of foto terug te mailen.


💎💪🏻Go for a Fit Body & Mindset!👑

Om gelukkig🍀 te zijn is het belangrijk om inwendig🧠 en uitwendig👤 aan uw lichaam te werken en alles op natuurlijke wijze te doen🌿. Als u zich van binnen goed voelt, dan straalt u dat ook van buiten uit en als u zich van buiten goed voelt, dan voelt u dat ook van binnen. Uiteraard is zelfliefde en luisteren naar uw hart en gezondheid ook belangrijk.

Zoals jullie misschien wel gelezen hebben op deze website bij de pagina ''Over Lifestyle by Chaima'' is Chaïma gestart op 1-jarige leeftijd en opgegroeid in het 24/7 professionele internationale sportleven en 'n succesvolle prof sportvrouw  + gediplomeerde trainer geworden naast de velen behaalde titels en successen.

Sinds 2019 is Chaïma mama geworden naast haar professionele sportleven. Óók zij heeft kennis gemaakt tijdens haar (zware) zwangerschap proces met kilo's bijkomen met als gevolg dat zij tijdens en na haar bevalling, haar fit body kwijt raakte waarvoor ze hard  moest vechten om terug te krijgen. Na haar zware bevalling (onverwachte keizersnede operatie) moest ze eerst 3 maanden revalideren om weer te kunnen lopen en weer lichamelijk goed te functioneren. Nadat ze weer kon lopen begon Chaïma met doelen opstellen als professionele trainer en ging ze haarzelf coachen met haar kennis en capaciteiten die ze normaal aan andere mensen leert die gebruik maken van haar (personal) trainingen. Het doel van Chaïma werd: Afvallen, zwangerschapsvocht kwijt raken en haar fit body terug krijgen die ze altijd had als voorbeeldfunctie trainer.

Na 1 jaar hard trainen, met kracht, wil, motivatie, discipline, zelfbeheersing en uiteraard bloed, zweet en tranen + juiste combinatie tussen sporten en natuurlijke voeding (zonder speciale shakes of poeders of chirurgische ingrepen), heeft ze 'Eindelijk' haar killer body terug gekregen ondanks alle drukte als mama zijnde en als professionele atleet en trainer.

👊🏻Dit bewijst dat als u een doel heeft, u in uzelf gelooft, niet op geeft en blijft vechten u uw dromen kunt waarmaken en bereiken. Ook is het cruciaal om geduld te hebben omdat progressie stap voor stap gaat in combinatie met  'n goede planning.

💡Tip & Weetje: Chaïma doet alles qua verzorging, sport en leefstijl op natuurlijke basis en eet bijna alléén biologisch qua voeding. 

💡Tip & Weetje: Chaïma krijgt dagelijks velen vragen over haar lange natuurlijke haar. Zij adviseert vrouwen om zoals haarzelf op 'n natuurlijke manier te eten/drinken en gezond te leven wat gezonder is voor het lichaam. Als het lichaam (innerlijk) optimaal fit is en natuurlijke voeding binnen krijgt, dan is dat ook aan het haar (uiterlijk) te zien want het haar verteld ook over de  gezondheidsconditie van 't lichaam.


Intake gesprek

Voordat u start met de training(en), krijgt u een gratis intake gesprek dmv video bellen met Trainer Chaima. Hierin bespreekt u wat uw doelen op sportgebied zijn (body & mind). Let op! Mocht u gezondheidsklachten hebben of dergelijke, dan dient u eerst toestemming en advies aan uw eigen dokter te vragen.

Enkele of meerdere trainingen

U mag zelf kiezen of u 'n eenmalige personal training wilt of om de tijd trainingen verdeeld over 'n periode of periodes wilt.

Trainingen en methodes

Op basis van wat uw sportdoelen zijn om te bereiken, plant en ontwerpt Trainer Chaima 'n persoonlijke trainingsmethode met trainingsoefeningen voor u die zij tijdens de training onder begeleiding en coaching u laat uitvoeren.

Tijdstip en dag van de training(en)

Altijd in overleg afgestemd op uw agenda en de agenda van Trainer Chaima

Materialen om mee te trainen

U hoeft zelf niks mee te nemen. De Trainer Chaima zal zorgen voor materialen om mee te trainen.

Outfit om mee te trainen

Zorg ervoor dat u en/of de trainingsgroep sportieve kleding dragen die comfortabel zijn en waar makkelijk in bewogen kan worden, bijvoorbeeld in 'n t-shirt en trainingsbroek.

Drinken

Neem 'n flesje water mee voor de korte pauzes tijdens het trainen.