Taekwondo Vereniging Moutarazak is een sportclub die opgericht is in 1990 door de Olympische Grand Master Mustapha Moutarazak en aangesloten is bij de Taekwondo Bond Nederland, Wereld Taekwondo Federatie (World Taekwondo), Europese Taekwondo Federatie (European Taekwondo Union) en daarmee erkend door NOC*NSF, het Ministerie van VWS, Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OC&W).

βœ” De trainingen zijn onder leiding van de professioneel gediplomeerde hoofdtrainer vader Grand Master Mustapha Moutarazak locatie Sittard-Geleen en de professioneel gediplomeerde hoofdtrainer dochter Master Chaïma Moutarazak, aangevuld met een team van assistent trainers met jarenlange ervaring in de Taekwondo sport.

πŸ† Grand Master Mustapha heeft met Taekwondo Vereniging Moutarazak velen successen behaald waaronder dat hij in totaal 110 zwarte banders heeft gemaakt + velen Nationale/Internationale kampioenen en podium winnaars heeft gemaakt + veel gewonnen clubbekers als trainer.


'Vader Mustapha Moutarazak' en dochter 'Chaima Moutarazak' doen al heel hun leven alles samen op het gebied van sport op professioneel niveau. Deze vader-dochter duo worden door velen gezien als motiverende inspiratie, voorbeeld en vaak internationaal genoemd als ''Vader-Dochter Goals''. Toen Chaima geboren werd heeft haar vader Mustapha een mini Taekwondo pak uit Korea voor haar gehaald die ze is begonnen te dragen toen ze 1 jaar was en sindsdien startte ze met Taekwondo. De vader en dochter zijn altijd samen internationaal gaan reizen naar wedstrijden als speler, als internationale scheidsrechter, als gasttrainer etc. en hebben altijd samen training gegeven in hun eigen succesvolle club ''Taekwondo Moutarazak'', die in 1990 opgericht is door Grand Master Mustapha Moutarazak en behoorde tot een van de grootste clubs van Nederland met velen internationale titels. Dochter Chaima Moutarazak treedt succesvol in de voetsporen van haar vader en heeft veel ambitie. En niet te vergeten.. zit er ook een sterke speciale vrouw achter deze vader-dochter duo, namelijk de moeder van Chaima die getrouwd is met Mustapha. Zij is de supporter, steun en toeverlaat van deze vader-dochter duo. Ook de moeder heeft een grote rol gespeeld in de behaalde successen van Vader Mustapha en Dochter Chaima. In het privé leven van Chaima heeft zij ook een sterke Moeder-Dochter band.