Chaima's Blogs & Vlogs + Foto's & Video's


Iftar🌙 bij Sushi Restaurant🍣🥢 en Kermis🎡🎠 @Haarlem, 23 april 2022


Ramadan Vibes 🌙, Iftar bij Marokkaans Restaurant🍴 @Amsterdam, 16 april 2022


Boot🚢 varen🌊 als kapitein⚓🧭@Amsterdam, 26 maart 2022


Privé Sauna☯ met Zwembad🌊, Jacuzzi💧, Sauna🌡en Infrarood Cabine🧬, 12 maart 2022


Zee Museum @Den Haag, Scheveningen Beach🌊⛱,  5 maart 2022Neem een kijkje in het drukke sportleven van Chaïma Moutarazak of te wel 'Lifestyle by Chaima', en laat u inspireren en motiveren door de foto's/video's die zij om de tijd bij deze bovenstaande blogs op deze website openbaart en deelt met betrekking tot de leefstijl van Chaïma.

 

💡 Tips van Lifestyle by Chaïma van hoe zij leeft:

➕ Leef gezond voor uw body en vindt balans tussen sport/bewegen en food/drinks. Zorg goed voor uw lichaam, eet/drink gezond en bewust. Denk aan naturel methodes van detoxen;

➕Leef zo bio-achtig en naturel mogelijk qua food, drinks en uiterlijke verzorging. Zelf kook ik meer zelf (bewust, naturel, zonder toegevoegde stoffen) thuis, dan dat ik buiten eet. Buiten eten plan ik in als 'n verwennerij/ontspanning/cheatday. Dagelijks eet ik groentes en fruit voor vitamines. Verder maak ik nooit gebruik van fitness poeders of afvalpoeders en in plaats daarvan maak ik dagelijks zelfs mijn naturel shakes d.m.v. natuurlijk vers groente en fruit die ik zelf in de supermarkt koop. Het kost 'n klein beetje moeite, maar u krijgt er zeker alleen goeds voor terug. Namelijk uw gezondheid voor uw body en mind, Motivation!

➕In tijden van drukte is het belangrijk om toch te denken aan momenten van ontspanning (uw mind) al is 't 'n mok thee drinken vanuit uw balkon of achtertuin. Gun uw hersens rust. Geniet van de kleine dingen in het leven, al is het een wandeling in de natuur. Wat betreft mindere tijden, probeer sterker en wijzer te worden van de mindere tijden en vergeet niet 'Na regen komt zonneschijn'. Niemand in dit leven heeft het makkelijk en allemaal survivallen we. Probeer altijd het beste van de situatie te maken en er het positieve uit te halen voor uw mind. omdat stress  u ziek maakt en niet helpt.

➕Probeer als individu 'n steentje bij te dragen aan de maatschappij voor 'n betere wereld want ieder handje helpt. Denk daarbij aan aardig zijn tegen 'n ander en 'n ander gunnen wat u uzelf ook gunt, of geen afval op straat gooien maar in de prullenbak en bewustzijn van 'n schoon en gezonde milieu omgeving, of steun 'n goed doel bijvoorbeeld. U zult zich bij deze acties goed voelen.