Chaima's Instagram BlogHieronder treft u 'n aantal foto's en video's als indruk van wat vibes uit het privé leven van Lifestyle by Chaima. Voor de velen actuele foto's en video's omtrent Taekwondo en haar sportleven, check regelmatig de andere verschillende koppen in de menubalk. Boven aan deze pagina zult u wel regelmatig wekelijks nieuwe foto's treffen, stay tuned.


11 juni 2021

''BBQ Friday after Training''

Vandaag na het trainen heerlijk BBQ Vis en Kip gegeten met salade, groentes en fruit in het warme zonnetje.

 


7 juni 2021

''Taekwondo Girl on Skeelers''

Vandaag heb ik 15 kilometer gesceelerd zonder stop met 'n prachtige zonsondergang tijdens het skeeleren.

 


23 mei 2021

''Vroege Ochtend Training & Zen Wandeling in de natuur''

Goeiemorgen allemaal.

Heerlijk om op Zondag de ochtend met een harde Training te beginnen en te eindigen met een ontspannen wandeling. Wat is dit toch een prachtig uitzicht die ik graag met jullie deel.

 


13 mei 2021

''Suikerfeest Eid Marokkaanse Koekjes''

Vibes en zelfgemaakte feestelijke koekjes. Ik wens iedereen Eid Mubarak!

 


9 mei 2021

''Gejogged en Gewandeld na de trainingsessie''

Wat is de natuur erg rustgevend en prachtig! Ik heb deze foto's vandaag gemaakt die ik graag met jullie wil delen.

 


2 mei 2021

''Ramadan Dinner Tafel 2021''

Graag wil ik mijn Ramadan 2021 Dinner tafel met jullie delen + de close-up foto's van de Traditioneel zelfgemaakte Marokkaanse Gerechten.

 


29 april 2021

''Mijn Nieuwe Visitekaartjes''

Vandaag heb ik mijn nieuwe ontworpen visitekaartjes per post ontvangen. Ik heb mijn nieuwe visitekaartjes aangepast aan mijn actuele website.

 


27 april 2021

''Koningsdag wandeling langs het water en de natuur na de trainingsessie''

Vandaag met Koningsdag had ik in de middag getraind en later in de avond vlak zonsondergang was ik wezen wandelen langs het water en de natuur wat relaxed en prachtig was. De zon scheen met mooi weer. Ik heb deze foto's vandaag gemaakt die ik graag met jullie wil delen.

 


18 april 2021

''Wandeling langs het water en natuur na de training''

Vandaag had ik na het trainen voor zonsondergang 'n heerlijke wandeling gemaakt langs het water en de natuur. Ik heb deze foto's vandaag gemaakt die ik graag met jullie wil delen. De zon scheen met mooi weer. Het was een prachtige ontspannen dag.

 


12 april 2021

''Mijn Homemade Traditionele honingkoekjes Chabakia en Traditionele silou/sfoof liggen klaar voor de Ramadan''

Persoonlijk blijf ik in de Ramadan doorgaan met trainen en training gevenQua gezond eten zal ik steeds in de avond wanneer de zon onder is en etenstijd is, mijn zelfde gezonde eetstijl behouden in plaats van traditioneel zwaar eten omdat dit voorkomt dat je bijkomt en je gezonde eetpatroon vooral als sporter of fit persoon behoudtVerder is beseffen dat je dankbaar moet zijn voor alles belangrijk.
Morgen is het zo ver, de bijzondere maand Ramadan gaat van start. Ik wens iedereen die aan de Ramadan mee doet een fijne gezende Ramadan Mubarak. En uiteraard ook liefde gewenst aan degenen die niet vasten.

 


10 april 2021

''Wandeling in de natuur als ontspanning''

Vandaag had ik in de ochtend getraind en 's middags was ik gaan wandelen door de natuur als ontspanning. Ik heb deze foto's tijdens de wandeling gemaakt die ik graag met jullie wil delen.

 


18 februari 2021

''My Birthday Snacks''

Happy Birthday to me! Vandaag heb ik mijn verjaardag thuis met mijn gezin geviert met lekkere macarons, witte chocolade, ferrero rocher en heerlijk fruit. Aangezien er lockdown is en alles nog gesloten is, is dit de mooiste manier als herinnering om mijn verjaardag te vieren. Uiteraard is je gezondheid hetgeen, dat de meeste waarde heeft en waar ik dankbaar voor ben op mijn verjaardag.

 


14 februari 2021

''Valentijnsdag''

Vandaag is het Valentijnsdag. Ik heb dit prachtige boeket met 20 rozen van mijn man gekregen, wat ik een prachtig gebaar vind op deze dag. Ik heb mijn man ook verrast door een pakket te laten bezorgen met een liefdesballon en gepersonaliseerde zelfgeschreven kaart. Wat betreft Valentijnsdag vind ik het een mooi gebaar, maar ik vind dat alle koppels altijd iedere dag goed moeten zijn voor elkaar en iedere dag als Valentijnsdag moeten beschouwen. En de vrijgezellen wil ik zeggen dat jullie niet getreurd moeten zijn want voor iedereen is een voorbestemd persoon die op je pad komt op de voorbestemde tijd. Op ieder potje past een deksel. May God Bless Everybody. 

 


7 februari 2021

''Enjoying Snowfun''

Vandaag is een speciale dag van de geschiedenis omdat er voor het eerst in zoveel jaar een dikker laag sneeuw is gevallen en dat in de maand februari 2021. Ik kon het ook niet laten om plezier te maken in de sneeuw want wie weet is dit de laatste keer dat er sneeuw valt in de historie in Nederland. Dit hoorde ik van natuur deskundigen op de radio. Ik wens iedereen ook veel sneeuwplezier toe en geniet van de momenten in Life.

 


5 december 2020

''De allereerste Verjaardag van mijn Dochter''

Vandaag is mijn dochter jarig en is ze 1 jaar geworden, hiep hiep hoera! Ik heb deze feesttafel gestyled en ontworpen. Ook heb ik deze verjaardagstaart zelf gebakken en gemaakt voor mijn dochter haar verjaardag. Als cadeau hebben mijn man en ik een roze Mercedes Auto voor haar gekocht waar ze zelf in kan rijden. Met z'n 3'en was het een geslaagde mooie verjaardag met 'n prachtige herinnering.

 


23 oktober 2020

''Birthday Cake van mijn lieve jarige vader''

Birthday Vibes en Zelfgemaakte Cocos Cake (aardbeien en vanillevulling) met lekkerserbij voor mijn Vader z’n verjaardag. Lieve Papa, Je bent mijn papa, mijn trainer, mijn idool, mijn beste vriend en maatje, Love you Daddy.

 


2020

''Geboorte Feest en Traditionele Thee Ceremonie van mijn Baby''

Ik wil graag de geboorte feesttafel en de traditionele ceremonie feesttafel die ik gestyled heb voor mijn baby met jullie delen.

 


2020

´´Suikerfeest Feesttafel met zelfgemaakte Cupcakes en zelfgemaakte simpel maar lekkere vanille Eid koekjes´´

 


2020

''Vakantie Vibes Marrakesh, Marokko''

 


2020

''Vibes in het hotel @ Brussel waar ik als Internationale Scheidsrechter aanwezig was bij een Taekwondo Wedstrijd''

 


Er zijn verder terug in de tijd ook eindeloos veel dagboek verhalen gepost, maar dan op de facebookpagina Lifestyle by Chaima. Sinds kort rond mei 2021 heeft Chaima deze nieuwe actuele website gelanceerd met veel actuele kopjes in de menu balk die u regelmatig kunt bezoeken voor tips/tricks, inspiratie en motivatie. Blijf regelmatig deze Blog pagina en Website bezoeken voor actuele posts. Stay Tuned. -Lifestyle by Chaima-